Vandaag geopend 09:30 - 17:30

Winkels

A
Albert Heijn

Supermarkt Roosendaal

Heb je een drukke werkdag of -week achter de rug en wil je nog snel wat boodschappen doen? Of ben je je aan het voorbereiden op een gezellige avond met vrienden of vriendinnen en wil je nog wat flessen wijn en bier inkopen? Dan ben je bij Albert Heijn in Winkelcentrum Roselaar aan het juiste adres! Van de versbereide zoete lekkernijen tot de gekruide, makkelijk te bereiden kippenbouten; je vindt het allemaal bij jouw supermarkt. Het gehele jaar 7 dagen per week geopend voor jou!

Versspecialisten in Roselaar

Een bonbon met daarin gekarameliseerde suikerkristallen omhuld met alleen de puurste chocolade bij de Chocolaterie Boulanger, speciale wijnen en romige likeuren bij de slijterij Gall & Gall of misschien de verse kip- en kipspecialiteiten van Poeliershuis Schrauwen? Ben je op zoek naar ekkerste delicatessen en versproducten; dan vind je het bij onze versspecialisten van winkelcentrum Roselaar!

Openingstijden supermarkt Roselaar

Voor zowel de openingstijden van de supermarkt Albert Heijn als onze lokale versspecialisten hoef je niet verder te zoeken. Op deze pagina hebben we alle informatie voor je op een rij gezet, zodat je precies weet wanneer je langs kunt komen.

Chocolaterie Boulanger >
Roselaar 8a
4701 BA Roosendaal
0165-53685

Gall & Gall >
Laan van Brabant 9
4701 BM Roosendaal
0165-534337

Poeliershuis Schrauwen >
Rooselaar 26
4701 BC Roosendaal
0165-534668

Een gezellig dagje winkelen in Roosendaal!
Winkelen in Roosendaal is in Roselaar een ware beleving. In dit winkelcentrum vind je meer dan 64 winkels op het gebied van mode, lifestyle en beauty. Zo slaag je voor de nieuwste heren-, dames en kinderkleding gegarandeerd! Een cadeau voor de (klein)kinderen, een tijdschriftenpakket voor vakantie, een nieuwe laptop, een leuk presentje voor je beste vriend(in): in de winkels van Roselaar vind je dit en nog veel meer. Want naast alle kleding- en schoenenwinkels slaag je in winkelcentrum Roselaar voor ieder budget en iedere gelegenheid. Er zijn daarnaast een aantal gezellige koffie- en lunchtentjes waar je terecht kunt om even op te laden na een lange shopsessie. In het winkelcentrum is ook een Albert Heijn gevestigd die speciaal voor jou dagelijks geopend is.

Parkeren kun je in de parkeergarage naast winkelcentrum Roselaar parkeer tegen een aantrekkelijk tarief: van slechts € 0,90 per 30 minuten. Op zondag kost parkeren maximaal € 2,-!