Vandaag geopend 09:30 - 17:30

Winkels

Supermarkt Roosendaal

Heb je een drukke werkdag of -week achter de rug en wil je nog snel wat boodschappen doen? Of ben je je aan het voorbereiden op een gezellige avond met vrienden of vriendinnen en wil je nog wat flessen wijn en bier inkopen? Dan ben je bij Albert Heijn in Winkelcentrum Roselaar aan het juiste adres! Van de versbereide zoete lekkernijen tot de gekruide, makkelijk te bereiden kippenbouten; je vindt het allemaal bij jouw supermarkt. Het gehele jaar 7 dagen per week geopend voor jou!

Versspecialisten in Roselaar

Een bonbon met daarin gekarameliseerde suikerkristallen omhuld met alleen de puurste chocolade bij de Chocolaterie Boulanger, speciale wijnen en romige likeuren bij de slijterij Gall & Gall of misschien de verse kip- en kipspecialiteiten van Poeliershuis Schrauwen? Ben je op zoek naar ekkerste delicatessen en versproducten; dan vind je het bij onze versspecialisten van winkelcentrum Roselaar!

Openingstijden supermarkt Roselaar

Voor zowel de openingstijden van de supermarkt Albert Heijn als onze lokale versspecialisten hoef je niet verder te zoeken. Op deze pagina hebben we alle informatie voor je op een rij gezet, zodat je precies weet wanneer je langs kunt komen.

Chocolaterie Boulanger >
Roselaar 8a
4701 BA Roosendaal
0165-53685

Gall & Gall >
Laan van Brabant 9
4701 BM Roosendaal
0165-534337

Poeliershuis Schrauwen >
Rooselaar 26
4701 BC Roosendaal
0165-534668