Vandaag geopend 09:30 - 17:30

Winkels

H
Hema
I
Intertoys
K
Kruidvat
W
Wibra
X
Xenos

Speelgoedwinkel Roosendaal

Voor de nieuwste en leukste bordspellen, videoconsoles- en games, babyspeeltjes en puzzels ben je in Roselaar in Roosendaal aan het juiste adres. Van alles wat je kunt bedenken op het gebied van speelgoed zijn de speelgoedwinkels in Roselaar voorzien. Met één van de meest gevarieerde assortimenten is Intertoys een niet te missen speelgoedwinkelconcept in Nederland. Of je kind nu een pasgeboren baby, dreamus, peuter, kleuter, schoolkind, puber of adolescent is; op het gebied van speelgoed is in winkelcentrum Roselaar genoeg te vinden. Kom en ervaar het zelf in ons winkelcentrum in Roosendaal.

Voor de fanatieke speelgoedjagers

Is jouw speelgoedzoektocht toch nog niet succesvol afgerond? Geen probleem! Met winkels zoals Hema, Kruidvat, Wibra en Xenos in het winkelcentrum van Roosendaal ga je zeker slagen voor speelgoed! Door het ruime aanbod hebben zij veel speelgoed en games voor de kleintjes, kids én volwassenen.

Openingstijden speelgoedwinkel Roosendaal

Ben je benieuwd naar de openingstijden en locaties van onze speelgoedwinkels? Bekijk de betreffende winkelpagina's in het overzicht hierboven voor meer informatie en openingstijden.

Een gezellig dagje winkelen in Roosendaal!
Winkelen in Roosendaal is in Roselaar een ware beleving. In dit winkelcentrum vind je meer dan 64 winkels op het gebied van mode, lifestyle en beauty. Zo slaag je voor de nieuwste heren-, dames en kinderkleding gegarandeerd! Een cadeau voor de (klein)kinderen, een tijdschriftenpakket voor vakantie, een nieuwe laptop, een leuk presentje voor je beste vriend(in): in de winkels van Roselaar vind je dit en nog veel meer. Want naast alle kleding- en schoenenwinkels slaag je in winkelcentrum Roselaar voor ieder budget en iedere gelegenheid. Er zijn daarnaast een aantal gezellige koffie- en lunchtentjes waar je terecht kunt om even op te laden na een lange shopsessie. In het winkelcentrum is ook een Albert Heijn gevestigd die speciaal voor jou dagelijks geopend is.

Parkeren kun je in de parkeergarage naast winkelcentrum Roselaar parkeer tegen een aantrekkelijk tarief: van slechts € 0,90 per 30 minuten. Op zondag kost parkeren maximaal € 2,-!