Vandaag geopend 09:30 - 17:30

Winkels

B
Bonita

Bristol

C
C&A
N
Nelson Schoenen
S
Scapino
T
The Athlete's Foot
V
Van Haren Schoenen
W
WE Store

Schoenenwinkel Roosendaal

Voor de uitbreiding van je grote sneakercollectie, de zoektocht naar de perfecte pump en de nieuwste trends op het gebied van flatjes of muiltjes, ben je bij winkelcentrum Roselaar in Roosendaal aan het juiste adres. Voor professioneel advies staan de verkoopteams van schoenenwinkels in Roselaar voor je paraat.

De mooiste schoenen van Roosendaal

Daarnaast is het gerenoveerde Nelson Schoenen ook weer back in business! De bekende A-merken voor dames, heren en kinderen zijn in overvloed aanwezig. Hierboven kun je alle schoenenwinkels op alfabetische volgorde vinden. Dus kom naar winkelcentrum Roselaar voor jouw ideale nieuwe paar schoenen!

Schoenmaker Roselaar

Is jouw favoriete paar schoenen stuk? Zoek niet verder want bij Mister Minit kun je terecht voor al je schoenreparaties, schoenpoets, klompen of inlegzolen. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of Mister Minit heeft het! Deze schoenexperts is zelfs dagelijks geopend, speciaal voor jou!

Openingstijden schoenenwinkels Roosendaal

De openingstijden van onze schoenwinkels en schoenmaker kunnen variëren. Kijk daarom op de betreffende winkelpagina hierboven in het overzicht voor de actuele openingstijden, ook tijdens zon- en feestdagen.

Een gezellig dagje winkelen in Roosendaal!
Winkelen in Roosendaal is in Roselaar een ware beleving. In dit winkelcentrum vind je meer dan 64 winkels op het gebied van mode, lifestyle en beauty. Zo slaag je voor de nieuwste heren-, dames en kinderkleding gegarandeerd! Een cadeau voor de (klein)kinderen, een tijdschriftenpakket voor vakantie, een nieuwe laptop, een leuk presentje voor je beste vriend(in): in de winkels van Roselaar vind je dit en nog veel meer. Want naast alle kleding- en schoenenwinkels slaag je in winkelcentrum Roselaar voor ieder budget en iedere gelegenheid. Er zijn daarnaast een aantal gezellige koffie- en lunchtentjes waar je terecht kunt om even op te laden na een lange shopsessie. In het winkelcentrum is ook een Albert Heijn gevestigd die speciaal voor jou dagelijks geopend is.

Parkeren kun je in de parkeergarage naast winkelcentrum Roselaar parkeer tegen een aantrekkelijk tarief: van slechts € 0,90 per 30 minuten. Op zondag kost parkeren maximaal € 2,-!