Vandaag geopend 09:30 - 17:30

Winkels

B
Bagels & Beans

Brasserie Anvers

H
Hema
L
Lunchroom Mitzy
M
Multivlaai Roosendaal

Lunchen Roosendaal

Toe aan een welverdiende break tijdens of na het shoppen? Of heb je gewoon in zin om gezellig ergens te lunchen? In winkelcentrum Roselaar zijn diverse gezellige lunchrooms aanwezig waar je kunt genieten van rijkelijk belegde bagels, een uitgebreide high-tea of een heerlijk stuk gebak met koffie. Eetsmakelijk!

Een variatie aan gezelligheid in Roselaar

Naast de grote hoeveelheid variatie in lunch en de versbereide koffie, biedt Brasserie Anvers de mogelijkheid tot feestpartijen, recepties en diners. Ook kun je genieten van een hele dag in de zon op het terras. Daarnaast staan Bagels & Beans (bekend om haar prijswinnende koffie), Hema, A Cup of Treats en Lunchroom Mitzy ook paraat voor al je wensen rondom de lunch. Een pure smaakbeleving in ons winkelcentrum. Geniet ervan!

Openingstijden lunchrooms Roosendaal

Ben je benieuwd naar de openingstijden van de lunchrooms in Roselaar? Klik dan hierboven in het overzicht op de betreffende lunchroom waar jij graag naartoe zou willen. 

Een gezellig dagje winkelen in Roosendaal!
Winkelen in Roosendaal is in Roselaar een ware beleving. In dit winkelcentrum vind je meer dan 64 winkels op het gebied van mode, lifestyle en beauty. Zo slaag je voor de nieuwste heren-, dames en kinderkleding gegarandeerd! Een cadeau voor de (klein)kinderen, een tijdschriftenpakket voor vakantie, een nieuwe laptop, een leuk presentje voor je beste vriend(in): in de winkels van Roselaar vind je dit en nog veel meer. Want naast alle kleding- en schoenenwinkels slaag je in winkelcentrum Roselaar voor ieder budget en iedere gelegenheid. Er zijn daarnaast een aantal gezellige koffie- en lunchtentjes waar je terecht kunt om even op te laden na een lange shopsessie. In het winkelcentrum is ook een Albert Heijn gevestigd die speciaal voor jou dagelijks geopend is.

Parkeren kun je in de parkeergarage naast winkelcentrum Roselaar parkeer tegen een aantrekkelijk tarief: van slechts € 0,90 per 30 minuten. Op zondag kost parkeren maximaal € 2,-!