Vandaag geopend 09:30 - 17:30

Vacature: Verkoopmedewerker Amac

12 april 2022

Amac is per direct op zoek naar een nieuwe verkoopmedewerker. 

Amc is op zoek naar een medewerker die zowel door de week als in het weekend het team kan versterken. Ben je enthousiast over Apple en kan je klant gericht werken, dan zien ze je graag snel in de winkel voor een gesprek.

Over Amac
Amac is Premium reseller van het hele Apple assortiment evenals aanverwante producten. Op deze manier willen zij alle klanten helpen met een totaal oplossing voor alle wensen en problemen.

Werkzaamheden
Als Apple-verkoper ben je in de winkel het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je helpt de klanten met vragen of problemen over het product. Jouw taak is om erachter te komen welke oplossing het beste bij de klant past. Hierbij is het van belang dat je op de hoogte bent van de nieuwste diensten en producten van Apple en dat je deze met enthousiasme kan overbrengen. Je wordt opgeleid tot Apple expert om onze klanten een advies op maat te geven voor de aanschaf van onze producten en accessoires. Je volgt hiervoor trainingen bij Apple en onze eigen Amac Academy en je krijgt uiteraard begeleiding op de winkelvloer.

Interesse?
Stuur je CV en motivatiebrief naar storemanager.roosendaal@amac.nl.
Kijk voor meer informatie op www.werkenbijamac.nl/apple-verkoper-roosendaal