Vandaag geopend 09:30 - 17:30

Laatste deel renovatie gestart

24 augustus 2015

Vanaf vandaag is er begonnen met de werkzaamheden van het laatste deel van de renovatie (die in 2013 al is gestart).

De passage tussen WE en Specsavers zal worden dichtgezet zodat de routing in het winkelcentrum verbetert. De afgelopen anderhalf jaar heeft de Roselaar al een kwaliteitsverbetering ondergaan o.a. door het realiseren van een plein, openbare toiletten en nieuwe passage voorzien van nieuwe puien en lichtstraten. In juni is het plein aan de Laan van Limburg volledig vernieuwd en is er een nieuwe entree van de Roselaar gerealiseerd. Sinds enkele weken is het nieuwe speelplein in gebruik genomen.

Van de units waar voorheen Manfield en Jones for men (nu leegstand) gevestigd waren en de huidige passage zal een nieuwe winkelruimte worden gemaakt. In het najaar van 2015 zal Van Haren hier naartoe verhuizen en een winkel openen volgens het nieuwste Van Haren-concept. De winkel krijgt een entree aan zowel de kant van het grote plein als aan de zijde van Mitzy. Totdat de nieuwe winkel gereed is zal Van Haren gewoon geopend blijven op de huidige locatie.

Ellen juwelier is inmiddels verhuisd naar Roselaar 14. Door de verhuizing van Ellen juwelier is het mogelijk om de unit van Specsavers te draaien en een nieuwe winkelruimte te realiseren. Voor deze winkelruimte van ca. 115 m2 zijn wij nog op zoek naar een huurder. Specsavers zal 15 oktober haar deuren openen naast Handyman. Vanaf 24 augustus zal Specsavers gedurende de werkzaamheden op de nieuwe locatie hun winkel voor enkele weken verhuizen naar Roselaar 7. Jij-mode opent op 24 augustus haar deuren in Roselaar 12 waar tot voor kort Promiss was gevestigd.