Spullen & Smullen - Pluk het Plezier 2018

25 maart 2018
Spullen & Smullen - Pluk het Plezier 2018

Nu carnaval alweer achter de rug is, kunnen we ons in Roosendaal verheugen op de derde editie van Spullen & Smullen. Dé markt voor levensgenieters in het gezellige winkelcentrum Roselaar.

Spullen & Smullen

Op zondag 25 maart organiseren we van 11:00 uur tot 17:00 uur de derde editie van Spullen & Smullen, de leukste lifestyle markt van Brabant. Hier vind je de lekkerste rijdende restaurantjes en de mooiste marktwinkeltjes met een geweldig aanbod van creatieve producten als mode, sieraden, vintage, kunst, eten en drinken en producten voor huis en tuin.

Het (h)eerlijke leven

Alle producten die je ziet, voelt of proeft tijdens Spullen & Smullen hebben gemeen dat ze iets extra's proberen te doen. Dit zijn bijvoorbeeld fairtrade producten of producten die biologisch gemaakt zijn. Zo wil de organisator van het evenement inspelen op de hedendaagse behoefte naar duurzame producten en het eerlijke verhaal.

Voor iedereen 

Daarnaast zijn er muzikale optredens, een gezellige bar en activiteiten voor de jongere bezoekertjes. Op deze leuke markt ontmoet je jong en oud, winkelaars, lekkerbekken, kunstenmakers, muziekliefhebbers, creativo’s en andere mooie mensen die van Spullen & Smullen een heerlijke en ontspannen dag maken.

Blijf up to date!

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie over dit super gezellige evenement Spullen & Smullen in Roselaar!

Heb jij gouden tips voor Roselaar?
Geef je mening via deze link >>