Vandaag geopend 12:00 - 17:00

Spullen & Smullen - Pluk het Plezier 2018

25 maart 2018 - 25 maart 2018

Nu carnaval alweer achter de rug is, kunnen we ons in Roosendaal verheugen op de derde editie van Spullen & Smullen. Dé markt voor levensgenieters in het gezellige winkelcentrum Roselaar.

Spullen & Smullen

Op zondag 25 maart organiseren we van 11:00 uur tot 17:00 uur de derde editie van Spullen & Smullen, de leukste lifestyle markt van Brabant. Hier vind je de lekkerste rijdende restaurantjes en de mooiste marktwinkeltjes met een geweldig aanbod van creatieve producten als mode, sieraden, vintage, kunst, eten en drinken en producten voor huis en tuin.

Het (h)eerlijke leven

Alle producten die je ziet, voelt of proeft tijdens Spullen & Smullen hebben gemeen dat ze iets extra's proberen te doen. Dit zijn bijvoorbeeld fairtrade producten of producten die biologisch gemaakt zijn. Zo wil de organisator van het evenement inspelen op de hedendaagse behoefte naar duurzame producten en het eerlijke verhaal.

Voor iedereen 

Daarnaast zijn er muzikale optredens, een gezellige bar en activiteiten voor de jongere bezoekertjes. Op deze leuke markt ontmoet je jong en oud, winkelaars, lekkerbekken, kunstenmakers, muziekliefhebbers, creativo’s en andere mooie mensen die van Spullen & Smullen een heerlijke en ontspannen dag maken.

Kinderen kunnen zich laten schminken door Bobellie! Dit kan van 11:00 uur tot 17:00 op het speelplein bij Bagels & Beans. Happiness Beauty Boutique zal diverse workshops en demonstraties van behandelingen geven zoals; gezichtsbehandelingen, make-up workshop en massages! Je kan van 11:00 uur tot 17:00 uur vinden in straatje bij Ellen Juwlier. 

Tenminste de volgende winkels gaan om 11:00 open: ICI Paris XL, Etos, C&A, Bloemist Express, Hema, Bagels & Beans, theAthlete's Foot, Sam&Co en Boekenvoordeel.

Muzikale optredens

Ook dit jaar komen er weer super leuke artiesten optreden zoals Peeters Prachtige Pop Up Podium, De Pauwergirls en Wilson Gray! 

Joep Peeters, Bredaas jazzpianist van het eerste uur. Hij is wereldberoemd van het Bredase Jazzfestival. Joep is al ruim 50 jaar actief in de muziekwereld. Ook is hij actief in het culturele leven in Breda. Joep is een zeer smakelijke entertainer die zo van een bekend jazznummer overstap op een Franse chanson of een kinderliedje op de bekende, ludieke Joep manier. Zondag 25 maart komt hij speciaal voor alle Roosedaalers muzikale snoepjes uitdelen tijdens Spullen & Smullen. Hij speelt telkens 15 à 20 minuten, op verschillende tijdstippen tussen 13:00 uur en 16:00 uur bij het centrale plein nabij Albert Heijn.

De Pauwergirls waren vorige editie van Spullen & Smullen een groot succes, dus ze zijn er dit jaar gelukkig weer bij! Dit vrolijke trio bestaat uit Jasmijn, Aleid en Monique en samen brengen ze muziek met een knipoog en snufje theater rondom hun oude radio uit 1952! Ze spelen herkenbare liedjes van de jaren '40 tot nu. De Pauwergirls treden tussen 12:30 uur en 16:30 uur 4 keer 40 minuten op en lopen rond door het hele winkelcentrum! 

Wilson Gray die eigenlijk Ruben Brugmans heet, is een folk/pop singer-songwriter uit Roosendaal en is 21 jaar oud. Hij speelt vele covers in eigen stijl met nummer van vroeger en nu, van Eric Clapton tot Drake terug naar Johny Cash door naar Ed Sheeran. Hij komt speciaal voor jou om je te laten genieten van zijn mooie gitaarspel en fijne klanken! Hij speelt tussen 14:00 uur en 16:30 uur 4 keer 20 minuten op het speelplein bij Bagels & Beans

Win een Intax Fujifilm Intax selfie camera mini 9!

Het thema van de derde editie Spullen & Smullen is 'Pluk het Plezier' nu vragen wij ons af: waar haal jij veel plezier uit? Laat het ons in een reactie op Facebook onder onze win-actie post weten door middel van een mooie foto te plaatsen! Denk hierbij aan een mooie natuurfoto, familielid, huisdier, hobby of lekker eten! De foto van de winnaar wordt tijdens Spullen & Smullen bekend gemaakt.

Blijf up to date!

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie over dit super gezellige evenement Spullen & Smullen in Roselaar!