Vandaag geopend 09:30 - 17:30

Spullen & Smullen - Hoor de Herfst 2017

29 oktober 2017 - 29 oktober 2017

Op zondag 29 oktober strijkt dé markt voor levensgenieters voor de tweede keer dit jaar neer in het gezellige winkelcentrum Roselaar in Roosendaal.

Spullen & Smullen

Op deze dag kan je met volle teugen genieten van 12:00 uur tot 17:00 uur van Spullen & Smullen, de leukste lifestyle markt van Brabant. Hier vind je de lekkerste foodstands en de leukste marktwinkeltjes met een mooi en veelzijdig aanbod van creatieve producten als mode, sieraden, vintage, kunst, eten en drinken en producten voor huis en tuin.

Gedurende de hele dag zijn er muzikale optredens, een gezellige bar en activiteiten voor de jongere bezoekertjes.

Het (h)eerlijke leven

Alle producten die je ziet, voelt of proeft tijdens Spullen & Smullen hebben gemeen dat ze iets extra's proberen te doen. Dit zijn bijvoorbeeld fairtrade producten of producten die biologisch gemaakt zijn. Zo wilt de organisator van het evenement inspelen op de hedendaagse behoefte naar duurzame producten en het eerlijke verhaal.

Voor iedereen 

Op deze leuke markt ontmoet je jong en oud, winkelaars, lekkerbekken, kunstenmakers, muziekliefhebbers, creativo’s en andere mooie mensen die van Spullen & Smullen een heerlijke en ontspannen dag maken. Kortom, een fijn uitje voor iedereen die graag een dagje in het leuke Roosendaal wil doorbrengen. Toegang = gratis.

Entertainment

Gedurende de hele middag kan er genoten worden van verschillende acts. Als walking act zijn de Flageolettes te zien. Drie vrolijke dames met een zeer gevarieerd repertoire aan muziek. Van chill tot tango en rock & roll tot reaggae. De Flageolettes zijn te zien tussen 12:30 en 15:00 uur (4x30 minuten) met muziek van vroeger tot nu.

Ook Damé zal het podium betreden. Damé is een 'must see' voor liefhebbers van oude en hedendaagse soulmuziek. Deze veelbelovende Nederlandse band speelt vanaf 15:15 uur op het podium op het centrale plein nabij Albert Heijn.

Interactief (street)art plein

Daarnaast hebben Benjamin Scheltema, Remco van de Beemd van The Loods en Myrthe van der Gaag de handen ineengeslagen voor een Interactief (street)art plein.

The Loods is een initiatief waar creatievelingen mooie graffiti kunstwerken maken. Benjamin Scheltema, winnaar Cultuurprijs Roosendaal 2017 en internationaal gerespecteerd kunstenaar, heeft zijn eigen galerie​ in Roosendaal waar hij de tentoonstelling 'Upperground Graffiti & StreetArt' exposeert met werken van The Loods.

Tijdens Spullen & Smullen gaan creatievelingen van The Loods live graffitipieces zetten op grote canvassen, leren stoere jongens en meisjes hun eigen tag zetten en showt de Barkada fietsclub haar lowrider fietsen. Op het nabijgelegen terras van Bagels & Beans zorgt dj Skinny D voor een gezellige sfeer.

Naast het terras geeft Myrthe van der Gaag van Myrthe's Art een workshop pompoen beschilderen. Super leuk voor Halloween of voor de herfsttafel! En daarnaast.. degene die de 'coolste' pompoen beschilderd heeft, mag een echt schilderij komen schilderen in het atelier van Myrthe!

Lotingsactie op Facebook

Kom jij ook naar Spullen & Smullen op zondag 29 oktober? Dan kan je meedoen met de lotingsactie! Vanaf maandag 23 oktober t/m zondag 29 oktober 10:00 uur kan je meedoen aan deze actie van Spullen & Smullen op onze Facebookpagina. Bij deelname maak je kans op maar liefst €250,- HEMA shoptegoed.

Wat moet je doen? Laat je eigen lotnummer van vier cijfers achter in een reactie op dit bericht op Facebook en misschien win jij wel die €250,- shoptegoed bij de HEMA in Roselaar!

Prijsuitreiking lotingsactie

Op zondag 29 oktober om 15:00 uur wordt de winnaar van de actie bekend gemaakt tijdens Spullen & Smullen. De prijsuitreiking vindt plaats in het winkelcentrum op het middenplein bij de Albert Heijn. 

Doe je mee met de actie? Zorg dan dat je aanwezig bent tijdens de bekendmaking! 
(Over de uitslag van de actie kan niet worden gecorrespondeerd.)

Bereikbaarheid met de auto

Ondanks de afsluiting van de A58 tussen Zegge en Roosendaal is winkelcentrum Roselaar goed bereikbaar en is er een duidelijke omleiding aangegeven.

Bij Zegge word je van de weg afgeleid. Je kan bovenaan de afrit rechtdoor langs de Ventweg, dan continue rechtdoor. Via de Spoorstraat kom je op een gegeven moment langs het station. Rij verder langs het spoor en na een kleine kilometer heb je winkelcentrum Roselaar aan je linkerhand. 

Tip: Stel je navigatie in op het adres van de parkeergarage: Laan van Brabant 5. En dan zien wij jou gewoon vanaf 12:00 uur bij Spullen & Smullen. Oja, en parkeren doe je vandaag in Roselaar slechts voor maximaal €2,-. Wij hebben er zin in!

Blijf up to date!

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie over dit super gezellige evenement Spullen & Smullen in Roselaar!

Actievoorwaarden waardebon HEMA