Vandaag geopend 12:00 - 17:00

Sinterklaas in Roselaar!

19 november 2017 - 25 november 2017

Sinterklaas komt weer met de stoomboot naar Nederland en dat vieren we in Roselaar! Zo kan je genieten van een super leuke voorstelling en kan je samen met zwarte piet een speculaaspop versieren. 

Sinterklaas pakt uit

Op zondag 19 november kan je genieten van de voorstelling 'De Sint pakt uit show'. Dit is een interactieve voorstelling met live zang en bijzondere kostuums. Vier het Sinterklaasfeest samen met Cato Cadeau en Jet Pakket!

Het verhaal van Cato Cadeau en Jet Pakket

Er klinkt er al vrolijke sinterklaasmuziek en er liggen al een hele hoop cadeautjes en pakketjes klaar. Cato Cadeau en Jet Pakket komen eraan en dragen samen een enorm groot pakket. Cato en Jet werken in de cadeaufabriek van Sinterklaas. Het is namelijk zo, Sinterklaas pakt uit maar zij, zij pakken in. Dit vrolijke stel vertelt honderduit over hun belevenissen in de fabriek. Samen met de kinderen gaan ze aan de slag, alle aspecten die er bij komen kijken om het meest prachtige cadeau als eindresultaat te krijgen worden nagelopen. Samen grote strikken maken, cadeaupapier vouwen, pakket doorgeven en stapelen. Maar wat zit er nou in dat grote pakket wat Cato en Jet zo goed bewaken? 

Nieuwsgierig? Kom dan op zondag 19 november naar Roselaar op het Middenplein bij de Albert Heijn. Dan kan je een van de 3 voorstelling van 20 minuten bijwonen. De voorstelling is gratis te bezoeken!

De showtijden:
Van 13:30 tot 14:00 uur.

Van 14:45 tot 15:15 uur.

Van 16:00 tot 16:30 uur.

Speculaaspop versieren

Wie zoet is krijgt lekkers... Op zaterdag 25 november tussen 12:00 en 16:00 uur kunnen alle kinderen gratis meedoen met de activiteit speculaaspop versieren. Samen met zwarte piet maak je de mooiste speculaaspop. Het belooft een gezellige middag te worden, dus zien we je dan?