Nieuws: Shoeby in Roselaar!

9 maart 2018
Nieuws: Shoeby in Roselaar!

Op woensdag 28 maart opent de Shoeby haar deuren in winkelcentrum Roselaar tijdens een Grand Opening! Ben jij er ook bij?

Nieuwe Shoeby-winkel in Roosendaal!

Woensdag 28 maart opent Shoeby een nieuwe winkel in de Roselaar in Roosendaal. Modeliefhebbers kunnen bij Shoeby hun mode hart helemaal ophalen. Met een ruim assortiment voor dames, heren én kids is er voor ieder wat wils. In dit modeparadijs shop jij de nieuwste trends!

Deze feestelijke dag ontvangen de eerste 25 klanten op een korting van maar liefst 50%! Verder krijgt iedereen de hele dag 20% korting op de totale aankoop! Ook zijn er leuke goodie bags en heerlijke hapjes & drankjes aanwezig!

Party time bij Shoeby

Shoeby presenteert met trots hun nieuwe winkel in Roselaar! Van woensdag 28 t/m zaterdag 31 maart kunnen klaten profiteren van verschillende leuke acties! 

Ook de kids kunnen zich vermaken in de winkel. Poseer voor de fotospiegel, druk op de knop en de foto komt direct uit de fotospiegel rollen! Kom gezellig langs en vier het feest met Shoeby mee!

Happy New You!

In de nieuwe winkel staan de personal shoppers voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk stijladvies én om je te helpen bij het aanmeten van een on trend voorjaarslook. Frisse kleuren, tropische prints en on-trend items: met de nieuwe collectie ga jij zonder twijfel hoge ogen gooien dit voorjaar!

Laat je daarnaast woensdag t/m zaterdag tussen 12.00 uur en 17.00 uur adviseren door de haarstyliste van Cosmo Hairstyling, voor de perfecte look bij je outfit!

Je kunt de nieuwe winkel vinden in winkelcentrum De Roselaar naast de Jamin en de Intertoys.