Opening kunstproject 750 jaar Roosendaal

22 januari 2018
Opening kunstproject 750 jaar Roosendaal

Afgelopen vrijdag is het kunstproject "750 Roosendalers in kleur" officieel geopend door kunstenares Peet Quintus en de voorzitter van Stichting Roosendaal 750 in Roselaar!

Roosendaal 750 jaar

Heel 2018 staat in het teken van 750 jaar Roosendaal! Kunstenares Peet Quintus maakt dit jaar samen met 750 mensen een schilderij dat alle facetten van de stad verbeeldt. Iedereen kan meedoen door te laten zien wat voor hem of haar Roosendaal zo bijzonder maakt. Alle werkjes samen vormen een groot kunstwerk dat een mooie plaats krijgt in winkelcentrum Roselaar!

ZuidWest item

Ook Omroepstichting ZuidWest was bij de aftrap in Roselaar. Op maandag 22 januari kwam er een item van de opening op ZuidWest online. Gemist? Klik hier om de opname terug te kijken (item duurt tot 2 minuut 54).

Inschrijven vrije sessie

Schilderen gebeurt niet alleen op uitnodiging, zoals afgelopen vrijdag. Ook als Roosendaler kan je een mooi kunstwerkje maken tijdens de vrije schildersessies in dit jubileumjaar.

De eerste vrije sessie vindt plaats op 11 maart van 14:00 tot 17:00 uur. Heb je interesse? Meld je dan nu aan! Alleen dan kan je meedoen en een eigen bijdrage leveren. Je kan je aanmelden via info@typicaldutchart.nl of via de website van Roosendaal 750 jaar.

Opening kunstproject 750 jaar Roosendaal Opening kunstproject kunstwerk