Nieuws: Da Vinci College in de Roselaar

23 oktober 2018
Nieuws: Da Vinci College in de Roselaar

Op 25 oktober, 22 november en 13 december van 9:00 uur tot 14:00 uur staat het Da Vinci College met een stand in Winkelcentrum Roselaar. 

In het praktijkonderwijs ontdekken leerlingen al werkende hun talenten en mogelijkheden. Ze hebben moeite met het schoolse leren. Ze hebben veel kwaliteiten, ze leren alleen op een andere manier.

De school maakt de overgang naar werk en een zelfstandige plek in de maatschappij zo soepel mogelijk. De opleiding is daarom  sterk gericht op de praktijk. Het leren gebeurt zoveel mogelijk in een levensechte omgeving, binnen en buiten de muren van de school. Zo ontwikkelen ze hun talenten. Er wordt veel samengewerkt met bedrijven.

Winkelcentrum Roselaar bieden nu de kans om dit uit te breiden met verkoop op locatie. Een mooie gelegenheid om vaardigheden te leren in een mooie en echte verkoop omgeving. De producten die je hier kunt kopen zijn door de leerlingen zelf gemaakt. De opbrengst wordt gebruikt om materialen aan te schaffen voor het maken van nieuwe producten.