Vandaag geopend 09:30 - 20:00

Maak van je achtertuin een camping

24 juli 2020

Yes, het is weer tijd voor een heerlijke kampeervakantie met je gezin of je partner! En omdat het verstandiger is om je vakantie thuis te vieren, is ons advies om lekker te kamperen in eigen tuin. Wij geven jou tips voor de ultieme kampeerervaring. Doe een wc-rol onder je oksel en trek je slippers maar alvast aan!

Slaapplek

Je kampeeravontuur begint natuurlijk met een slaapplek. Heb je op zolder nog een tent liggen? Top! Heb je er geen? In ons winkelcentrum kun je terecht voor tenten in alle soorten en maten. Heb je een caravan? Parkeer deze dan op je oprit, heerlijk voor als het nog wat frisser is 's nachts. 

Kampvuur

Dit is het perfecte moment om je vuurkorf of vuurschaal weer eens tevoorschijn te halen. Het knetterende geluid van het hout en de geur ervan geven jou het ultieme kampeergevoel. Rooster wat marshmallows boven het vuur en de buikjes zijn ook weer gevuld!

Lunchen

Kamperen in de tuin betekent lunchen op een knalrood picknickkleed! Heerlijk in het gras zitten op een kleedje met allemaal verse hapjes en snacks, wat wil je nog meer?! Lees ‚Äčhier alles over de 'do’s & don’ts' voor een perfecte picknick.

Relax

Tijd om lekker achterover te leunen! Lees een goed boek, neem een paar gezelschapsspellen mee of luister simpelweg naar wat muziek. Een stok kaarten, Scrabble, UNO of een potje Monopoly zijn fijne spellen om met z'n allen te spelen. Wil je liever actief bezig zijn? Ga dan badmintonnen of jeu-de-boulen!

Eten

Je kampeeravontuur is niet compleet zonder een barbecue, skottelbraai of kookpitje. Kook de lekkerste gerechten uit jouw favoriete vakantieland en je vakantiegevoel is compleet. Ga voor Italiaanse pizza’s, Spaanse paella, Franse entrecote of Griekse gyros. Maak er een heerlijke salade bij en het diner is klaar om te serveren. Ook in de ochtend kun je het vakantiegevoel blijven creëren met bijvoorbeeld heerlijke Franse croissantjes. Heb je kinderen? Laat ze dan meehelpen met de afwas! ;-) 

Aankleding

Kleed je tuin aan met zomerse accessoires! Met leuke lampjes, fakkels, beeldjes en dekentjes kom je al een heel eind. Zo creëer je een heerlijk knus sfeertje voor iedereen. Denk aan een flamingo beeld in je tuin voor het tropische gevoel of vlaggen van je favoriete vakantieland.

Met deze tips & tricks ben jij al een heel eind op weg om jouw achtertuin om te toveren tot een camping. Zo kun jij samen met je gezin, partner of natuurlijk alleen heerlijk genieten van de warme zomerdagen.