Vandaag geopend 12:00 - 17:00

Ik ga op vakantie en neem mee..

15 juli 2019

Ik ga op vakantie en neem mee…

Yes, de vakantie staat voor de deur! Of je nou een jungletocht gaat maken, zeven dagen op het strand gaat liggen of lekker op de camping vertoeft: er zijn altijd een paar items die niet mogen ontbreken in jouw koffer. Welke van deze producten kun jij al afstrepen van jouw meeneem-lijstje?

Reisdocumenten

Het klinkt heel logisch, maar dit is wel een hele belangrijke: je reisdocumenten! Denk aan je tickets, legitimatiebewijs, boekingsbevestiging, zorgverzekeringspasje en je rijbewijs. Ook als je met kinderen reist, is het belangrijk om hun paspoort of ID-kaart niet te vergeten. 

Toiletspullen

Naast (bad)kleding, schoenen en een zonnebril, mogen de juiste toiletspullen natuurlijk ook niet ontbreken! Bij Kruidvat kun je terecht voor handige mini’s, zodat jij niet met grote flessen shampoo of douchegel hoeft te sjouwen, die je dan maar voor de helft gebruikt. Ook fijn: zo heb je meer ruimte over voor leuke souvenirs

Goede bescherming

Tenzij je naar de Noordpool gaat, is het heel erg belangrijk om je goed te beschermen tegen de zon. Op vakantie ben je meer buiten en vaak schijnt de zon ook net wat feller (dat hopen we in ieder geval ;-)). Een zonnebrandcrème met de juiste beschermingsfactor is jouw go to. Ben jij benieuwd naar welke SPF het beste is voor jouw huid? Loop dan eens binnen bij Etos voor het juiste advies! 

Camera

Vakanties zijn vaak de fijnste momenten van het jaar. Iedereen kan even tot rust komen, je bent heerlijk samen met je partner en/of gezin en je bevindt je op een prachtige plek. Dat wil je natuurlijk wel vastleggen! Vergeet daarom je camera niet in te pakken. Je kunt er ook voor kiezen om een wegwerpcamera mee te nemen, dan blijven de foto’s een verrassing tot na je vakantie. En wist je al dat je bij Hema een prachtig fotoboek kunt maken? Om al jouw herinneringen nog vaak te kunnen herbeleven! 

Winkelcentrum Roselaar wenst je een hele fijne vakantie!