Vandaag geopend 09:30 - 17:30

Expositie 50 jaar Roselaar

22 september 2021

Hiep hiep hoera, de Roselaar bestaat dit jaar 50 jaar! Al sinds 1971 hebben de bewoners van Roosendaal ontzettend veel herinneringen gemaakt in ons prachtige winkelcentrum. Om dit te vieren kun je vanaf 25 september een heel bijzondere foto-expositie in de Roselaar bezoeken.

50 jaar geleden
In 1968 werd de eerste paal van de toen nog “Rozelaar” door burgemeester J. Godwaldt de grond ingeslagen. In 1969 openden hier de winkels C&A, Hema en de Gruyter. Op 30 juli 1971 werd het winkelcentrum officieel geopend. Dit was destijds een groot feest met een speciale show voor de kinderen. Kun jij je het optreden van de goochelaar nog herinneren? Inmiddels kennen we het winkelcentrum als de Roselaar. Een volledig gevuld winkelcentrum met maar liefst 65 winkels, waarmee we het grootste overdekte winkelcentrum van Roosendaal zijn.

Een terugblik naar toen
Mede dankzij jullie hebben we heel veel mooie foto’s van de afgelopen 50 jaar mogen ontvangen. De mooiste 25 foto’s worden vanaf 25 september verspreid over het gehele winkelcentrum. Hoe leuk is het om tijdens het shoppen herinneringen op te komen halen? Misschien herken je nog wel je oude buurmeisje van vroeger, zie je ergens je opa op de achtergrond staan of wie weet sta jij zelf wel op de foto. Nieuwsgierig geworden naar de expositie? Kom snel langs om de foto’s te bekijken!

Er komen nog veel meer acties dit jaar waarop we onze bezoekers trakteren. Wil je op de hoogte blijven van ons jubileum en de feestelijke acties? Volg ons dan op Facebook en Instagram!