De leukste Valentijnsdag tips en ideeën!

5 februari 2019
De leukste Valentijnsdag tips en ideeën!

De meest romantische dag van het jaar, Valentijnsdag, staat bijna voor de deur! Heb jij een geliefde die je graag wilt verrassen, maar weet je niet zo goed hoe? Wij hebben de leukste Valentijnsdag tips en ideeën voor je op een rijtje gezet.

1. Persoonlijke boodschap

Niks is leuker dan een lieve boodschap voor jouw Valentijn! Bij Primera vind je de leukste Valentijnskaarten. Kies er een uit, schrijf er een persoonlijk tekstje op en verras je Valentijn als jouw kaart door de brievenbus valt op 14 februari!

2. Gek op bloemen!

Van bloemen wordt iedereen vrolijk toch?! Rozen zijn natuurlijk de meest gegeven bloemen op Valentijnsdag, maar je kunt ook zelf een bos samenstellen bij De Bloemistexpress met de favoriete bloemen van jouw geliefde. Dan zit je helemaal goed!

3. Cadeautips

Wil je graag iets cadeau geven, maar weet je niet wat? Een sierraad van Ellen Juwelier of  geurtje van ICI Paris XL doen het natuurlijk altijd goed, maar je kunt bijvoorbeeld ook gaan voor een mooi fotolijstje van Xenos met een leuke foto van jullie samen erin. Houdt jouw Valentijn van lezen? Vraag dan bij Boekenvoordeel  voor advies voor een mooi boek!

4. Liefde gaat door de maag

Liefde gaat door de maag en dat is op 14 februari niet anders. Bij HEMA hebben ze schattige Valentijns chocolaatjes en snoepgoed. Je kunt je geliefde ook meenemen naar Lunchroom Mitzy voor een heerlijke lunch. Of bestel iets bij Restaurant Mandarin en eet dit gezellig samen op de bank met een romantische film op.

Veel succes met het uitzoeken van jouw verrassing. Met deze tips en ideeën zorg jij vast en zeker voor een onvergetelijke Valentijnsdag!