Vandaag geopend 12:00 - 17:00

De leukste activiteiten voor Vaderdag!

4 juni 2019

Op zondag 16 juni is het weer Vaderdag. Hét moment om je vader eens extra te bedanken of in het zonnetje te zetten. Lijkt het jou leuk om samen met je pap of met het hele gezin een activiteit te doen? Bekijk hieronder onze tips! 

Samen fietsen

Vaderdag valt altijd in de periode waarin de kans groot is dat het zonnetje lekker schijnt! Is het niet gezellig om samen een flink stuk te fietsen? In verschillende delen van Nederland kun je leuke fietsroutes volgen, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een route uit te stippelen. Vergeet bij warm weer niet om zonnebrand, iets te drinken en wat lekkers voor onderweg mee te nemen. Daarvoor kun je altijd terecht bij een van de winkels in De Roselaar. 

Spellenavond met het gezin

Geef je vader een leuk gezinsspel cadeau, waar jullie samen plezier van hebben tijdens een gezellige spellenavond met het hele gezin! Wat dacht je van de klassieke Party & Co, Kolonisten van Catan of De Legenden van Andor. Kom een langs bij een van onze winkels om een spel uit te zoeken. Ook een goede toevoeging: haal wat lekkers in huis of maak verschillende hapjes klaar waar jullie tijdens de spellenavond van kunnen smullen!

Een gezellige lunch

Verras je vader tijdens Vaderdag met een volledig verzorgde lunch. Is je vader bijvoorbeeld gek op een gekookt eitje, hartige taart of iets anders lekkers. Maak dit klaar en tover een enorme glimlach op zijn gezicht! Ingrediënten voor een volledig verzorgde lunch vind je bij onze verswinkels en supermarkt. 

Winkelcentrum Roselaar wenst alle papa's een fijne Vaderdag!