Vandaag geopend 09:30 - 20:00

De horeca uit de Roselaar komt naar je toe!

19 oktober 2020

Blijf genieten van je favoriete eten en drinken van je lokale horecaondernemer!

Landelijk geldt dat alle cafés en restaurants in ieder geval de komende weken dicht moeten. De horecaondernemers in de Roselaar blijven jou graag bedienen met hun producten en diensten, ook in deze lastige tijd dat een bezoek aan de horeca eventjes niet kan. In de lijst hieronder vind je de horecagelegenheden die open zijn voor afhaal en/of bezorging*.

*wij doen ons uiterste best om deze lijst zo actueel mogelijk te houden met nieuwe initiatieven en diensten van onze horecaondernemers.

Lijst initiatieven horecaondernemers

  • Bagels & Beans heeft een afhaalloket, een bestelsite én bezorgservice. Bekijk hier het bestelmenu. Bestellingen worden op een elektrische fiets rondgebracht. Wel zo goed voor het milieu! Op vrijdag (koopavond) sluiten ze om 18:00 uur.

  • Brasserie Anvers voorziet je vanaf 11.00 uur van broodjes, koffie, fris, salades en diverse soepen. Zij zullen dit aanbod gaan uitbreiden met diverse traiteur gerechten. Een bestelling kun je doorgeven via e-mail (brasserieanvers@gmail.com / info@brasserieanvers.nl) of telefonisch (0165-533796), zodat het voor je klaarstaat.

  • Bij Mitzy kun je terecht voor heerlijke takeaway zoals koffie, wafels en churros. 

  • Poeliershuis Schrauwen bezorgt hun kipspecialiteiten en andere gerechten nog steeds bij jou thuis. Klik hier voor meer informatie.