Vandaag geopend 09:30 - 17:30

Click & Collect

9 februari 2021

Yes! Vanaf woensdag 10 februari is het weer mogelijk om je bestelling bij al jouw favoriete lokale ondernemers in het winkelcentrum af te halen. Maar hoe werkt Click & Collect precies? Wij zetten de spelregels én alle ondernemers die dit aanbieden voor je op een rij.

  1. Doe thuis op afstand een (online) bestelling bij de desbetreffende winkel.
  2. Je ontvangt een bevestiging met een tijdslot wanneer je de bestelling op kunt halen.
    Let op: er zit minimaal een dagdeel (4 uur) tussen het bestellen en afhalen.
  3. De afspraakbevestiging bevat alle praktische informatie voor het veilig en vlot ophalen van de bestelling. Afhalen kan alléén binnen het afgesproken tijdslot.
  4. Kom in je eentje de bestelling ophalen en alleen als je klachtenvrij bent.
  5. Het winkelpersoneel zet de bestelling voor je klaar en je haalt dit veilig op bij de winkel.
  6. Betalen doe je thuis vooraf, achteraf of zoveel mogelijk contactloos bij het afhalen.
  7. Geniet van je aankoop! 

Ondernemers die Click & Collect aanbieden

AMAC
Vind je het maar niks om een nieuwe Mac, iPad, iPhone of iPod met de post te laten versturen? Dat hoeft vanaf nu ook niet meer! Met de Click & Collect-service van AMAC haal je je nieuwe aanwinst veilig op in de winkel. Geef jouw bestelling door via: 030-7740489.

Boekenvoordeel
Toe aan een nieuw boek? Bestel hem dan via www.boekenvoordeel.nl en haal hem minimaal 4 uur later op bij Boekenvoordeel in Roselaar. 

Bristol
Vanaf nu kun je via www.bristol.nl eenvoudig items zoeken en de voorraad bij jouw favoriete filiaal checken. Zijn je favs nog op voorraad in Winkelcentrum Roselaar? Reserveer ze dan snel via 0165 559 173 en je hoort meteen wanneer je ze op kunt komen halen.

C&A
De webshop van de C&A is goed gevuld en de winkel is er klaar voor om de klanten vanaf woensdag 10 februari te ontvangen voor Click & Collect. Plaats jouw bestelling snel via de website

Ellen Juwelier
Shine bright like a diamant! Ook de sieraden van Ellen Juwelier zijn vanaf nu eenvoudig te bestellen via Click & Collect. Bel de winkel voor meer informatie op 0165 542 850.  

Handyman
Yes! Vanaf nu kun je via de Click & Collect-service van Handyman ook weer terecht voor accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten. Geef je bestelling door via: 0165 548272 of mail naar roosendaal@handyman.nl.

HEMA 
Yes! Vanaf nu bestel je ook eenvoudig jouw favoriete HEMA-items online via Click & Collect. Bel naar de winkel voor meer informatie: 0165-535434.

Ici Paris XL 
Ben je op zoek naar een nieuwe make-upkwast, een lekker luchtje of iets anders om jezelf mee te verwennen? Plaats dan snel je bestelling via www.iciparis.nl en kom je pakketje vervolgens ophalen bij het ICI Paris XL filiaal in Winkelcentrum Roselaar. Bel voor vragen naar de winkel op 0165-559010.

Intertoys 
Het leuke speelgoed Click & Collect je bij Intertoys. Meer informatie over de service vind je hier: https://www.intertoys.nl/shop/nl/intertoys/ophalen-in-winkel. 

Konceptstore
Een vette nieuwe outfit nodig? Konceptstore staat voor je klaar! Geef jouw bestelling door via de website of telefonisch via 0165-229379 en je kunt binnen de kortste keren jouw pakketje ophalen.

Livera 
Lingerie, nachtmode of badmode nodig? Dit bestel je nu gemakkelijk via de Click & Collect van Livera . Bekijk de collectie op www.livera.nl en plaats je bestelling via 0165-570044.

Lucardi 
Lucardi laat jou weer schitteren! Ze doen mee aan Click & Collect. Bel voor  meer informatie naar de winkel op 0165-224685.

Nelson
Good shoes take you good places! Gelukkig doet Nelson aan Click & Collect. Zoek iets leuks uit op de website en maak een afspraak om het op te komen halen in de winkel. Bel de winkel op 088-0087827.

Norah
Toe aan een nieuwe outfit? Dat begrijpen ze bij Norah helemaal! Bekijk de nieuwe collectie op www.norah.eu en geef je bestelling door aan de winkel via 0165-763761. 

T-Mobile 
Tijd voor een nieuwe telefoon of tablet? Deze bestel je vanaf nu veilig en snel via Click & Collect bij T-Mobile. Neem contact op met de winkel via: 0800 7123.  

Ritel
De specialisten van Ritel staan via Click & Collect voor je klaar om je te voorzien van de beste telecomproducten. Voor onafhankelijk advies en het doorgeven van je bestelling bel je naar 0165-521952.

Rituals
Toe aan wat ontspanning? Creeer je eigen thuisspa met Rituals! Bel naar de winkel op 0165-870514 voor meer informatie.

Van Haren
Ook de modieuze en betaalbare schoenen van Van Haren kun je vanaf nu eenvoudig in het filiaal in Winkelcentrum Roselaar ophalen. Bestel jouw favoriete paar via 0165–870008.

Wibra
De Wibra heeft een Call & Collect-service. Bel naar Wibra Roselaar op 0165-553888 en geef je bestelling door. Kies een dag en tijdstip en betaal aan de deur van de winkel bij het ophalen.

Xenos
Ook Xenos heeft Click & Collect! Ga naar de website voor meer informatie.

* We doen ons uiterste best om deze pagina zo up-to-date mogelijk te houden.