Vandaag geopend 09:30 - 17:30

Roselaar 50 jaar!

De Roselaar bestaat dit jaar 50 jaar! Ondanks de huidige situatie mogen we dit moment niet aan ons voorbij laten gaan. Daarom vieren we dit jubileum o.a. met terugblikken over de geschiedenis van De Rozelaar, winacties en activiteiten. Blijf op deze pagina en met onze Facebook, Instagram of nieuwsbrief op de hoogte van alle jubileumactiviteiten! 

Vaderdag VIP-treatment

Vaderdag VIP-treatment

23 juni 2021

𝗪𝗶𝗲 𝗷𝗮𝗿𝗶𝗴 𝗶𝘀, 𝘁𝗿𝗮𝗸𝘁𝗲𝗲𝗿𝘁! Daarom hebben wij deze Vaderdag ter ere van ons 50-jarig jubileum drie vaders die dit jaar óók 50 werden getrakteerd op een VIP-dag. Rob, Ron en Marcel zijn op Vaderdag helemaal in de watten gelegd door onze ondernemers! 💙

Deze papa's zijn verwend met gave accessories, allerlei lekkernijen, een knipbeurt, shoptegoed, een goed gevulde goodiebag en nog veel meer.

IG

 

🤗 Met dank aan: Branderij Joost, Boulanger Chocolaterie, Ellen Juwelier, Etos Roosendaal, Poeliershuis Schrauwen Roosendaal, The Athlete's Foot Roosendaal, Kruidvat NL, Albert Heijn de Roselaar, Jamin (Roosendaal), Lucardi, Koncept store, Barst Telecom B.V., Specsavers Nederland, Bomont, Brasserie-Anvers, Ritel.nl, ICI PARIS XL (Nederland), BrainWash kappers en Kapsalon Oscar.

Oude foto's gezocht voor expositie

Oude foto's gezocht voor expositie

28 mei 2021

Voor een expositie die dit jaar plaats vindt zijn wij op zoek naar oude foto’s van het winkelcentrum! 📸 Ben jij in het bezit van oude foto’s? Stuur deze naar info@winkelcentrumroselaar.nl. Vermeld bij de inzending jouw naam en het jaartal waarin de foto gemaakt is. Het is ook mogelijk om jouw oude foto in te leveren bij Ellen Juwelier. Vergeet dan niet jouw gegevens (naam, telefoonnummer en jaartal van foto) samen met de foto af te geven. Onder de inzendingen wordt een mooi heren- of dameshorloge van Ellen Juwelier verloot!

Win een Vaderdag VIP-treatment

Win een Vaderdag VIP-treatment

26 mei 2021

Bijna) 50-jarige vaders gezocht voor VIP- treatment! 🎁 📣

Het is bijna zover, vaderdag. Het is hoog tijd om ook de vaders in het zonnetje te zetten. Vier jij net als winkelcentrum Roselaar dit jaar jouw 50-𝘫𝘢𝘳𝘪𝘨𝘦 𝘫𝘶𝘣𝘪𝘭𝘦𝘶𝘮? 🎉 Of ken jij een vader die dit jaar Abraham wordt of geworden is? Dan komen wij graag met jou in contact! Op Vaderdag leggen wij namelijk deze  vaders in de watten met een 𝗥𝗼𝘀𝗲𝗹𝗮𝗮𝗿 𝗩𝗜𝗣-𝘁𝗿𝗲𝗮𝘁𝗺𝗲𝗻𝘁.

Stuur vóór 7 juni een e-mail naar info@winkelcentrumroselaar.nl om kans te maken! 📧

Terugblik Moederdag

Terugblik Moederdag

21 mei 2021
Omdat de Roselaar 50 jaar bestaat, hebben wij drie moeders die óók 50 werden in de watten gelegd op Moederdag! Bekijk de video om te zien waarmee Audrey, Maaike en Angela allemaal verwend zijn! ❤️
 
Video
Stichting Ik Trakteer

Stichting Ik Trakteer

18 mei 2021

Wie jarig is trakteert… een begrip dat iedereen kent maar zeker niet vanzelfsprekend is!

Er zijn in Nederland zo’n 60.000 kinderen die op hun eigen verjaardag niet kunnen trakteren in de klas. In plaats van de leukste dag van het jaar wordt hun verjaardag een beladen dag die vaak resulteert in een dag zonder kadootjes, slingers of een feestje. Door het gebrek aan financiële middelen en/of aandacht blijft de jarige job vaak “ziek” thuis." - Stichting Ik Trakteer

De Roselaar is dit jaar jarig, daarom trakteren wij! In ons winkelcentrum staat een zuil waarin mensen hun statiegeldflessen kunnen doneren aan stichting Ik Trakteer. Van de opbrengst zorgen zij dat alle kinderen een leuke en onvergetelijke verjaardag krijgen!

Wil je meer weten? Kijk dan snel verder naar de video.

Video
Win een Moederdag VIP-treatment

Win een Moederdag VIP-treatment

22 april 2021

(𝗕𝗶𝗷𝗻𝗮) 𝟱𝟬-𝗷𝗮𝗿𝗶𝗴𝗲 𝗺𝗼𝗲𝗱𝗲𝗿𝘀 𝗴𝗲𝘇𝗼𝗰𝗵𝘁 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗩𝗜𝗣-𝘁𝗿𝗲𝗮𝘁𝗺𝗲𝗻𝘁!

Vier jij net als winkelcentrum Roselaar dit jaar jouw 50-𝘫𝘢𝘳𝘪𝘨𝘦 𝘫𝘶𝘣𝘪𝘭𝘦𝘶𝘮? Of ken jij een moeder die dit jaar Sarah wordt of geworden is?

Dan komen wij graag met jou in contact! Op Moederdag leggen wij namelijk een paar gelukkige moeders in de watten met een 𝗥𝗼𝘀𝗲𝗹𝗮𝗮𝗿 𝗩𝗜𝗣-𝘁𝗿𝗲𝗮𝘁𝗺𝗲𝗻𝘁. Stuur vóór 25 april een e-mail naar info@winkelcentrumroselaar.nl om kans te maken! 

Roselaar 50 jaar!

Roselaar 50 jaar!

9 april 2021

De Roselaar bestaat dit jaar 50 jaar! Ondanks de huidige situatie mogen we dit moment niet aan ons voorbij laten gaan. Daarom vieren we dit jubileum o.a. met terugblikken over de geschiedenis van De Rozelaar, winacties en activiteiten.

Geschiedenis
De eerste paal voor wat zou uitgroeien tot de Roselaar werd in 1968 geslagen. In 1969 openden C&A, de Hema en de Gruyter. Daarna is dit uitgegroeid tot het winkelcentrum wat we nu kennen als de Roselaar. De officiële opening van het toen nog geheten "De Rozelaar" vond plaats op 30 juli 1971. Dit betekent dat de Roselaar inmiddels al 50 jaar bestaat!

Vaste bezoekers in het zonnetje

En wie jarig is trakteert! Daarom gaan wij met een aantal ondernemers op bezoek bij vaste bezoekers van de Roselaar en zetten we hen in het zonnetje! De video is vanaf half april te zien op onze Facebook en Instagram.

Stuur je oude foto in & maak kans op een horloge!
Voor een expositie die dit jaar plaats vindt zijn wij op zoek naar oude foto’s van het winkelcentrum! Ben jij in het bezit van oude foto’s? Stuur deze naar info@winkelcentrumroselaar.nl. Vermeld bij de inzending jouw naam en het jaartal waarin de foto gemaakt is. Het is ook mogelijk om jouw oude foto in te leveren bij Ellen Juwelier. Vergeet dan niet jouw gegevens (naam, telefoonnummer en jaartal van foto) samen met de foto af te geven. Onder de inzendingen wordt een mooi heren- of dameshorloge van Ellen Juwelier verloot!

Er komen nog veel meer acties dit jaar waarop we onze bezoekers trakteren. Wil je op de hoogte blijven van ons jubileum en de feestelijke acties? Volg ons dan op Facebook en Instagram!